Photoshop les deel 2 - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu Photoshop les deel 2 - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu

Photoshop les deel 2

Blijf op de hoogte en volg Erica

03 Februari 2006 | Denemarken, Kopenhagen

Photoshop

Gisteren, donderdag 2 februari, ben ik van 10 tot 19 uur bezig geweest met alleen maar Photoshop... BLEGH!!!!!!
Het is leuk, maar niet voor 9 uren achtereen... Eerst een les uit het boek, toen heel even pauze en toen les vanaf een DVD (van Photoshop User) en toen weer het boek en toen... jawel, weer de DVD. Bij dat laaste stukje DVD was ik ergens halverwege met mijn ogen open in slaap gevallen ofzo... Op het ene moment wist ik nog alles te volgen en een moment later was ik t kwijt. Er zat zo'n kwartier tussen ofzo.. Ik was ook al moe van al die info en Engelse taal, dus zal wel hebben zitten doezelen ofzo... met de ogen open dus...

Ik heb er veel nieuwe dingen geleerd en ga er procedures over schrijven (een soort handleidingen) Is wel gaaf denk ik!

Ik plaats hier t.z.t wel eens wat plaatjes die ik gemaakt heb aan de hand van de geleerde dingen en handelingen.

Oh ja, bij deze wil ik even mijn neefje Allard feliciteren met zijn verjaardag! Weet niet hoe oud je geworden bent, volgens mij 18 jaar... En natuurlijk mijn goede vriend Jouke! Jouke, jongen, nog gefeliciteerd! Met je 22e verjaardag. En ik wens je alvast veel succes in Berlijn toe!

• 04 Februari 2006 - 15:48

Francien:

Hoi Erica
    Alles in het Engels bleeeeh. Ik zou dat niet zo lang kunnen volhouden. Hoe warm is het nu?
    Ik hoop een beetje warmer dan -14

Groetjes van Francien

Erica

Ik ben 23 jaar en zit nu op stage bij een sport- een bruiloftsfotograaf in Denemarken. Het bevalt me erg goed. Wanneer ik in juli mijn diploma heb behaald wil ik proberen als fotograaf werk te zoeken. Tevens ga ik nadenken over een HBO studie. Ik wil verder leren, maar weet nog niet wat. Verder: lees mijn verhaaltjes!