Le Mans or bust.....
Blijf op de hoogte en volg Erica
27 April 2006 | Denemarken, Kopenhagen
Nu is Le Mans 2006 op 17 & 18 juni. Is het nu toevallig of toevallig, maar dat is toevallig mijn laatste stageweekend. En nog toevalliger is, dat ik mee kan! :cool: :grin: En ik niet alleen, nee, Sonja mag ook mee!
Er was - ja, ik zeg wás - alleen 1 probleem: slaapplek zou wel handig zijn. Nou, ik heb thuis nog wel een tent en die is dan wel te gebruiken.
Volgende probleem: waar moet die dan staan? En vooral: hoeveel pl€uries gaat mij dat dan kosten? Nou helemaal niets! :grin:
Ib heeft namelijk een dealtje kunnen sluiten met de broer van Tom Kristensen (dé Tom Kristensen) Als Sonja en ik nu mooie foto's van hem maken in zijn Renault Clio als hij in actie is tijdens de Renault Clio Cup, dan mogen Sonja en ik wel in onze tent bij hem in het kamp staan. Dus gratis sta(p)plek. :cool: Handig! Handig!
Om als persfotograaf aan de slag te kunnen gaan bij Le Mans, hadden Sonja en ik eerst nog wel een perskaart nodig. Zonder kaart geen toegang. En dat willen we natuurlijk niet! Dus zijn er dinsdag pasfoto's gemaakt -ik eentje van Sonja en zij van mij - en opgestuurd naar Jens van de DASU.
En wat lag er vanochtend in de brievenbus? De perskaart! Met origineel DASU keycord. Helemaal top! Nu hoor je d'r pas écht bij natuurlijk :p Dus de eerst volgende race, zondag a.s., uiteraard met dat keycord - uh, correctie, de perskaart - gaan showen.
Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik weinig op heb met keycords, maar in dit geval wil ik graag een uitzondering maken :p ;) :lol:
Ja, laat die Le Mans wedstrijd maar komen! :cool: