De beste tuinlui... - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu De beste tuinlui... - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu

De beste tuinlui...

Blijf op de hoogte en volg Erica

10 Mei 2006 | Denemarken, Kopenhagen

Zondag was het prachtig mooi weer.
Het huisje mocht wel eens wat verfrissing gaan gebruiken, dus gingen de ramen open. In de woonkamer, keuken en slaapkamer beneden. Even lekker om door te kunnen waaien. Nou, naast de wind kwam er ook wel eens wat anders door het raam: de katten.

Voor Mickey is het niet zo erg. Die loopt los en kan zijn gang dus wel gaan. Maar ja, hij kwam wel binnen, maar werd panisch omdat hij er niet meer uit kon komen. Die hebben we maar vriendelijk naar buiten gelaten. Gilbert is een ander probleem; hij is te duur om los te laten, dus loopt hij aan een lijn en tuigje. Heel koddig effect, want meneer zat regelmatig met zijn lijn te spelen. Maar ja, wat Mickey kan, kan ik ook! Dus ook hij sprong naar binnen, maar ver kwam hij niet... Miauw! En maar weer naar buiten.

Ib was druk bezig met het snoeien van de bamboe struik. Ook heel belangrijk natuurlijk :) Heel behendig stond hij op een trap en met de heggeschaar kortwiekte hij de bamboe. En ineens...

Het werd stil. Heel verbaasd keek Ib op van zijn werk en...het snoer viel in tweeën. Haha, hij had het verlengsnoer doorgesneden. :lol: Ik lag echt helemaal in een stuip, ik kreeg er buikpijn van, zo erg. Maar het was wel heel grappig. :lol:

's Middags is Sonja gaan lopen. Ik wou wel mee maar ik had ook ander werk te doen. Dus is zij drie uren weg geweest, dat had ik nooit vol gehouden.

Jammer dat ik zondag niet veel van de zon heb kunnen genieten....maar meer zonnige dagen volgen, dus wel meer kansen om te zonnen. :cool:

• 10 Mei 2006 - 17:00

Jouke:

Erica wat ben je weer lekker lullig... nou ja, zolang ik het niet ben is het goed hoor! Haha

Maar ik denk dat ik ook wel even gelachen had hoor.

Gr JB

Erica

Ik ben 23 jaar en zit nu op stage bij een sport- een bruiloftsfotograaf in Denemarken. Het bevalt me erg goed. Wanneer ik in juli mijn diploma heb behaald wil ik proberen als fotograaf werk te zoeken. Tevens ga ik nadenken over een HBO studie. Ik wil verder leren, maar weet nog niet wat. Verder: lees mijn verhaaltjes!