Turmelli's op bezoek
Blijf op de hoogte en volg Erica
15 Mei 2006 | Denemarken, Kopenhagen
Donderdagavond hebben we gezellig bij gekletst en Ton heeft de gitaar weten te stemmen. Dus het gepraat werd zo af en toe opgeluisterd met wat vrolijke gitaarmuziek en gezang. Ik heb Johanneke en Ria nog wat cadeautjes gegeven voor hun verjaardag.
Michiel en ik zijn 's avonds om een uur of tien weg gegaan om te gaan lopen. Hij en ik zijn naar de haven gegaan waar we een hele tijd rustig op een bankje hebben gezeten om te genieten van de rust en elkaar. We hebben heerlijk gepraat met z'n tweetjes. Om half twaalf waren we ook weer terug.
Vrijdag zijn we 's middags in Købongsmark gaan zwemmen, wat echt heerlijk was! :cool:
(meer te lezen over het zwemmen vrijdag in eerder geplaatste berichten)
's Avonds zijn Sonja en Johanneke een heel eind gaan lopen. Ze hebben wel 15 km gelopen. Sonja heeft een aantal mooie foto's gemaakt. Michiel en ik kregen wel het aanbod om mee te gaan, maar dat hebben we afgeslagen. Hij en ik hebben gezellig met Ton en Ria zitten kletsen.
Zaterdag was helaas een druilerige dag. Na vele mooie dagen was dit wel even een domper. Met z'n allen hebben we boodschappen gedaan in de Kvickly in Nordborg. Daar hebben wij, op Ton na, een lekkere doughnut gegeten. Tevens is er getankt en hebben Sonja en ik de Fiat "gewassen". Ib zat al een paar dagen over de smerigheid van die auto te zeuren en dat Sonja en ik die moesten wassen. Maar hij had niet gezegd dat de auto door de wasstraat moest :p
We hebben de hele dag wat binnengezeten. Het was erg gezellig: er is veel gepraat en gitaar gespeeld. Sonja heeft Johanneke en Ria wat foto's laten zien die zij en ik hier zoal gemaakt hadden.
Zondag is Sonja met Ib mee gegaan naar een race op Djurslandring. Ik hoefde niet mee vanwege het bezoek. Ton, Ria en Johanneke zijn rond twaalf uur vertrokken naar het Nørreskov om daar te gaan wandelen. Ria kwam met het idee om Michiel en mij even met z'n tweeën te laten zijn; zij vermaakten zich wel. 's Middags zijn ze nog even thuis geweest voor thee en daarna zijn ze nog naar de haven en Oldenor geweest.
's avonds hebben we heel gezellig gepraat.
Vanmorgen om kwart voor elf zijn de "Turmelli's" weer huiswaarts gekeerd.
Ineens was het stil in huis...
Ik had het bezoek voor geen goud willen missen! Het was super gezellig en hartstikke leuk. Er werd vooral heel veel gelachen :lol:
Sonja vond het even zo gezellig en geslaagd. Ze voelde zich heel erg thuis. Wat dus wel een compliment is aan Ton, Ria, Johanneke en Michiel. :grin:
- Bijgesloten wat foto's die Johanneke gemaakt heeft -
17 Mei 2006 - 21:46
Tiny V.W.:
Hallo Erica en Sonja,jullie hebben een gezellig weekend gehad.Ben blij dat het nog steeds erg goed met jullie gaat en dat er veel gelachen wordt(maar dat is niet zo vreemd!!)En de bezoekjes uit nederland zijn ook fijn natuurlijk!
groetjes van MAM!