Foto's voor een poster
Blijf op de hoogte en volg Erica
19 Mei 2006 | Denemarken, Kopenhagen
Maar daarvoor moest eerst de studio hier in Holm opgeruimd en schoongemaakt worden. Sonja en ik wilden graag meehelpen, maar vaak was er voor ons niet veel te doen. Ib en Kirsten deden het toch het liefste zelf. Wel waren ze beide erg geïrriteerd. Gelukkig reageerden ze dat niet op mij of Sonja af :)
Sonja en ik konden bij het opruimen dus niet veel doen, maar wel met het schoonmaken. Alles even met een natte doek afnemen en zo. Ja, heel leerzaam, zo'n studio schoonmaken :p Ook hebben we vast de opstelling klaar gezet en toen was het alleen maar wachten op het meisje.
Zij kwam om 18 uur, samen met haar moeder. Sonja en ik werden even voorgesteld en toen is Ib begonnen met foto's maken. Het moest een beetje een Japans uiterlijk krijgen, dus recht van voren. En het meisje mocht niet lachen. Al snel bleek dat de moeder heel wat anders in gedachten had: schuin opzij. Nou ja, zo gezegd zo gedaan. Weer mocht ze niet lachen. Dat omdat ze zonder lach veel mooier en sensueler op de foto kon komen.
Ib is zo'n twintig minuten bezig geweest. Sonja en ik hebben vooral de lampen verzet en toegekeken. Op gegeven moment mocht ik achter Ib staan, zodat het meisje naar mij kon kijken. Dat was nog wel grappig.
Vanavond komt de moeder hier in Holm een foto uitzoeken. Ben benieuwd....