Stommiteiten van de week (februari) - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu Stommiteiten van de week (februari) - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu

Stommiteiten van de week (februari)

Blijf op de hoogte en volg Erica

27 Februari 2006 | Denemarken, Kopenhagen

Ja mensen, ook iemand zo slim als mij * uch uch * doet wel eens iets stoms. Hierbij dus per week de stommiteit van de week. Dus hou dit bericht altijd in de gaten, wie weet staat er wat nieuws op!!!!
:grin:

Week 1:

29 januari 2006:
ja, gelijk op de aankomstdag begaat ondergetekende een stommiteit.
Mijns persoon zou het stageadres bellen over de aankomst. Netjes het telefoonnummer ingetikt, netjes gemeld dat we er aan kwamen en over de Deense grens waren. Maar, eenmaal aangekomen, weten ze nergens van!!! Lekker slim. Ik héb iemand gebeld en die zit nu nog te wachten....

4 februari 2006:
Ja, mensen, shoppen in Duitsland. Erg leuk en groots. Sonja is van plan de boodschappen af te rekenen, heeft ze net iets te weinig €uries bij haar.. Dus wil ze pinnen. Maar no way dat dat gaat lukken natuurlijk. De pinautomaten in de winkel kunnen de Nederlandse bankpasjes niet aan. Dus moesten er flappen getapt worden. En terwijl Sonja dat deed, werd de rij achter ons langer en langer en langer. Hoe dom voel je je dan?

Week 2:

8 februari 2006:
Slimpie en Slimpie gingen uit fietsen, want er moesten boodschappen komen. Dus dat gaan ze doen. Heel verantwoordelijk zetten ze de fietsen op slot. De boodschapjes netjes gedaan, want er moet wel voer gegeten worden :D
Dus Slimpie en Slimpie komen terug bij de fietsen... Euh, hoe moet hij van t slot af? Met een sleutel.... Die ze niet hadden. Heel slim... (dankzij Ib zijn we gelukkig met fietsen en boodschappen wel weer thuis gekomen:))

Week 3:

16 februari 2006:
Deze week een keer een stommiteit NIET door ons verzorgd! Maar door onze geliefde bazin Kirsten! Jawel, Jawel.

Er zouden klanten komen in de Sonderborg studio voor kinderportretten om 10 uur precies. Dus wij braafjes daar naar toe. Belt er om 10 over 10 iemand op: "Ja, ik sta bij het gele huis maar er is niemand" Ah. De klant bleek in Holm bij de studio te zijn... Foutje van Kirsten...

De klant kwam al racende naar Sonderborg en toen zijn alsnog de foto's gemaakt.

Wat hebben we hiervan geleerd? Altijd vragen naar welke studio de klanten toekomen, om misverstanden te voorkomen!!

Week 4:

21 februari 2006:
Sonja wil een foto maken van ons onderwerp. Niets mis mee natuurlijk… Zegt ze opeens: “Ik krijg hem er niet goed op; het beeld is niet goed” Dus Sonja gaat achteruit met het krukje waar ze op stond. En tadaa! Ineens komt ze tot ontdekking dat ze kan uitzoomen met de lens. Ja Sonja, dat kan je doen met een zoomlens. En Ib en het onderwerp lachen om dit stommiteitje. Ze voelde zich ook wel een beetje lullig.

22 februari 2006:
Erica helpt braaf mee alle gebruikte spullen, van de dag eerder, op te ruimen. Zij mag een lamp weer op het statief zetten, want deze moet weer in de studio gebruikt worden. Ze zet netjes het statief goed stevig neer, netjes de lamp er boven op vast, de softbox erop en het snoer eraan anders krijgt het weinig stroom… En wanneer ze de flitskabel aan wilt sluiten komt ze tot een ontdekking: de lamp zit verkeerd om op het statief. Blunder! Ib lachen natuurlijk. Maar hij helpt wel mee om de lamp weer goed te krijgen, want anders had Erica alles weer helemaal afgebroken en je hoefde alleen de lamp maar om te draaien. Ook Erica voelde zich na dit stommiteitje een beetje lullig.

23 februari 2006:
Kirsten kwam donderdagochtend aan bij de studio in Sønderborg. Omdat ze vanaf de bushalte kwam, ging ze aan de voorkant naar binnen. Maar dan ziet ze dat het reclamebord (A bord) nog buiten staat!! Oorzaak: ze was hem woensdagavond vergeten binnen te zetten. Dit bord heeft dus de hele nacht buiten gestaan. Nog mazzel dat hij niet vernield is….

Dus mensen, niet alleen Sonja en ik maken stommiteiten!

25 februari 2006:

Op de valreep is ondergetekende, Erica dus, heel slim bezig geweest:
Deze avond waren Sonja en Erica uitgenodigd voor het verjaardagsdiner bij Ib en Kirsten thuis. Er was wat bier ingeslagen en natuurlijk wou Erica ook graag meedoen met de rest! (Om te proeven hoor) Ze krijgt een glas toegewezen en een fles bier in de hand gedrukt, niets mis mee. Maar nu: ze krijgt het voor elkaar om de schuimkraag over te laten lopen! De hele tafel eronder. Lekker, ben je uitgenodigd, doe je dat!
Maar dat was het nog niet! Nee, ze moest even later zo nodig een ander biertje proberen. En wéér gaat de schuimkraag erover heen….. Weer de tafel vies… Lekker slim bezig dus… NOT!

• 10 Februari 2006 - 18:35

Hans:

Leuke rubriek, die moet je erin houden :D (y)

• 23 Februari 2006 - 09:19

Erica:

Hans, gisteren hebben Sonja en ik op de PW site gekeken. Erg leuk!