Lekkere luchten - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu Lekkere luchten - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Erica Donker - WaarBenJij.nu

Lekkere luchten

Blijf op de hoogte en volg Erica

18 April 2006 | Denemarken, Kopenhagen

Wat me nou weer is overkomen....

Ib, Sonja en ik waren zonet, nog geen 3 minuten geleden, naar onze foto's aan het kijken van vrijdag. Met z'n drietjes hebben we een goede 1800 (!!) foto's gemaakt.

Ineens komen er lekkere geuren mijn neusgaten binnen: pannekoeken!!! Wow!
Ben strontjaloers geworden, want dat is altijd zo lekker...

Dus zegt Ib op gegeven moment dat we alle foto's gaan bekijken. Kirsten is nét klaar met het eten...
Dus zeg ik: "Ja, Sonja moet nu snel haar eten klaarmaken en dat hier opeten. Zijn mijn foto's bekeken, moet ik dat doen. En Ib moet hier blijven zitten en hier zijn pannekoeken opeten."

Wat doet Kirsten? Ze loopt naar de keuken, pakt 2 bordjes en brengt ze naar mij en Sonja toe! Met een big smile. Ik krijg er ook nog suiker bij! En het smaakt heerlijk! Ik mag ook lekker met mijn handen gaan eten!

Soms hou ik wel van mijn stagebazen ;) :p

:lol:

• 20 April 2006 - 10:09

Michiel:

mmmm lekker gesmult dus.
    1800 foto's????

Erica

Ik ben 23 jaar en zit nu op stage bij een sport- een bruiloftsfotograaf in Denemarken. Het bevalt me erg goed. Wanneer ik in juli mijn diploma heb behaald wil ik proberen als fotograaf werk te zoeken. Tevens ga ik nadenken over een HBO studie. Ik wil verder leren, maar weet nog niet wat. Verder: lees mijn verhaaltjes!